Nikki Lissoni AW18 Collectie

Studio Busser brengt dit hippe en stijlvolle sieradenmerk in beeld. Van campagne tot brochure, catalogus en productfotografie: hoe breng je een sieradenmerk op de juiste manier in beeld? Voor de Autumn/Winter-collectie van Nikki Lissoni heeft Studio Busser tot en met drukwerkbegeleiding ervoor gezorgd dat het resultaat optimaal bij de merkstrategie past.Ook social media content en … Read More

Aeneas Media

  De vakbladen TVV (Tijdschrift voor de Volkshuisvesting) en S+RO (Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening) zijn naar elkaar toe gegroeid door de ontwikkeling van enerzijds het vakgebied Wonen en anderzijds het vakgebied Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening. De ruimtelijke inrichting van stad en regio zijn diep verbonden met de hele maatschappij en economie. Om die reden heeft Aenes … Read More

Henkelman

Henkelman is Europees marktleider en specialist in kamervacuümmachines. Studio Busser creëerde verschillende, nieuwe uitingen voor Henkelman waaronder: brochures, fotografie, flyers en advertenties.

Yoga International magazine

In opdracht van Twin Media creëert Studio Busser met veel plezier zes keer per jaar het magazine Yoga International. Yoga International is een gloednieuw yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi’s die op zoek zijn naar verdieping. Bij dit magazine past een strakke en hippe vormgeving die de doelgroep aanspreekt. … Read More

Anova Simply Tasty Magazine

  Voor Anova Seafood maken wij diverse uitingen: van beursstand tot folders en van magazine tot fotografie. In deze case laten we het smaakvolle Simply Tasty Magazine van Anova Seafood zien.

Seafood Expo 2017

  Voor Anova Seafood maken wij diverse uitingen: van beursstand tot folders en fotografie. In deze case laten we een gedeelte van de uitingen zien die we gemaakt hebben voor de Seafood Expo 2017 in Brussel.

Leaders Online

  Voor uitgever Big Business Publishers hebben we het boek over social media voor leiders die willen bijblijven vormgegeven. Wij verzorgden het ontwerp van de cover en het binnenwerk. In opdracht van Twin Media.

Magazine Up.date

  Samen met uitgeverij mooimag. maakten wij een magazine voor de medewerkers van Info Support: Up.Date. Busser nam het ontwerp en de vormgeving voor haar rekening. Busser koos voor een tof, jong design met een knipoog. In opdracht van Twin Media.