Sterk

grafisch werk.

Studio Busser heeft een scherp oog voor design.

Wil jij de visuele identiteit van jouw merk versterken? Ben je op zoek naar een grafisch designer? Of wil je sparren met een ervaren vormgever over de vormgeving van jouw magazine of boek? Dan ben je bij Studio Busser aan het juiste adres.

Wij richten ons op de ontwikkeling van visuele communicatie in de breedste zin van het woord. Vanzelfsprekend hebben we een scherp oog voor design. Op het moment dat beeld en woord op de juiste manier samenkomen, voelt het alsof we magie creëren. Onze fantasie kent geen grenzen en we zoeken de grenzen op van nieuw, opvallend design.

Van webdesign tot huisstijl…
…En van magazine design tot boekontwerp. De stijl van Studio Busser kenmerkt zich door authenticiteit, originaliteit en ongekunsteldheid. Studio Busser is verantwoordelijk voor daadkrachtig design, sterke vormen en gedurfde graphics. We helpen bedrijven en creatieve professionals bij het uitkristalliseren van hun visuele identiteit. Studio Busser biedt de aanpak en professionaliteit van een groot grafisch ontwerpbureau, met de flexibiliteit en persoonlijke aandacht van een eenpitter.

Grafisch werk voor campagnes, print en online
In welke branche je ook actief bent, goed design is een essentieel element om het verhaal van jouw merk te vertellen. Sterke branding is cruciaal voor succes in een door beelden gedreven samenleving. Met smaakvol design versterk je de boodschap van jouw merk.

Studio Busser biedt een breed scala aan ontwerpdiensten, waaronder:
- web design + grafisch design
- Huisstijl design
- Visual identity
- Magazine design
- Redactioneel design
- Brochure design
- Ontwerp voor (kook)boeken

Grafisch ontwerp cases

En bekijk onze andere expertises.

Yoga International magazine

Yoga International magazine

Seafood Expo 2017

Seafood Expo 2017

Magazine Up.date

Magazine Up.date