Stylish fotografie

voor fashion brands.

Studio Busser biedt top notch fashion fotografie.

Wil jij jouw doelgroep bereiken met overtuigende fashion fotografie? Zoek je een fashion fotograaf voor advertenties, editorials, catalogi of lookbooks? Dan ben je bij Studio Busser aan het juiste adres.

Studio Busser is gespecialiseerd in fotografie voor fashion brands. Bij fashion fotografie draait het volledig om de producten. Blader door een tijdschrift, catalogus of lookbook en je staat versteld van de enorme veelzijdigheid en verscheidenheid waarmee mode-items worden vastgelegd. Geen enkele shoot is hetzelfde. Fashion fotografie vraagt om artistieke betrokkenheid van de fotograaf. Wij willen een emotionele reactie oproepen met de beelden die we schieten. Onze fotografie wordt ingezet voor kledingmerken en hun marketingdoeleinden.

Stijlvolle beelden voor jouw merk
Wij begrijpen dat elk aspect van modefotografie uiteindelijk naar een enkel doel moet leiden: sales. In welke branche je ook actief bent, goed beeldmateriaal is een essentieel element om het verhaal van jouw merk te vertellen. Sterke branding is cruciaal voor succes in een door beelden gedreven samenleving. Met stijlvolle beelden van jouw producten versterk je de boodschap van jouw fashion merk. Bij Studio Busser leveren we professionele fashion fotografie in de stijl die goed bij jouw merk past.

Fashion fotografie cases

Gordon Elliot

Goodman’s

The Orange Land